smaki |


P1210391Zielony koktajl, herbata z bławatkiem a może pełne menu obiadokolacji w ogrodzie?Korzystając z asortymentu flory dzikich łąk, lasów czy … glinianych donic na tarasie wzbogacimy repertuar smaków i doznań.
Będziemy zakładać ogrody kuchenne. W miastach podpowiadać, jak założyć miniwarzywniki na balkonach. A potem zamienimy parapety w ogrody ziołowe.
Zajrzymy też do restauracji, bistro i lodziarni, recenzując ogródki sezonowe, oranżerie i smak lodów: miętowych, szafranowych, z maracują, bazylią, płatkami róż.
l01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s